ua en ru

Сім'ям загиблих у "Внуково" виплатять по 32,9 тис. дол

Сім'ям загиблих в результаті катастрофи Ту-204 у "Внуково" буде виплачено по 1 млн руб. (32,9 тис. дол). Про це журналістам повідомила прес-секретар мера і уряду Москви Гульнара Пенькова.

За її словами мер Москви Сергій Собянін висловив глибокі співчуття рідним і близьким загиблих, а також доручив відповідним службам надати необхідну матеріальну підтримку сім'ям загиблих.

Напередодні вдень в столичному аеропорту Внуково зазнав катастрофи літак Ту-204 авіакомпанії Red Wings. В результаті чотири людини загинули, ще четверо госпіталізовані і перебувають у важкому стані.

Після приземлення повітряне судно, пробігши злітно-посадочну смугу, викотилося за кінцеву смугу безпеки, розвалилося на три частини і загорілося. Одна частина фюзеляжу впала на Київське шосе, в результаті чого тимчасово було припинено рух у бік Московської області.

Літак повертався з чеського Пардубіце у Внуково після виконання чартерного рейсу. За фактом авіакатастрофи порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 263 КК РФ - "порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох або більше осіб.

Читайте також: В Інтернеті з'явився запис авіакатастрофи в московському аеропорту "Внуково" (фото, відео)