ua en ru

Сім'ям загиблих на Євромайдані і в АТО виплатять допомогу зі стягнутих з оточення Януковича грошей, - Гройсман

Сім'ям загиблих на Євромайдані і в АТО виплатять допомогу зі стягнутих з оточення Януковича грошей, - Гройсман Фото: сім'ям загиблих на Евромайдане і в АТО можуть виплатити допомогу

Коштів буде достатньо для одноразової допомоги у сумі близько 47 тис. гривень

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив розглянути можливість використання стягнутих з членів оточення екс-президента Віктора Януковича близько 150 млн гривень для виплати одноразової допомоги сім'ям загиблих на Євромайдані і у зоні проведення антитерористичної операції, передає кореспондент РБК-Україна.

Повідомляється, що відповідне рішення було ухвалене сьогодні у ході засідання уряду.

"Доручаю Мінсоцполітики та Мінфіну, щоб вони напрацювали і знайшли рішення з цього питання, можливо, ми ще зможемо збільшити виплати", - сказав Гройсман.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос зазначив, що коштів буде достатньо, щоб кожна сім'я загиблих отримала одноразову допомогу в сумі близько 47 тис. гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що з 1 квітня ліки проти гіпертонії, цукрового діабету та бронхіальної астми будуть безкоштовними.