ua en ru

Семенченко ініціює екстрене засідання комітету Ради з нацбезпеки

Семенченко ініціює екстрене засідання комітету Ради з нацбезпеки
Народний депутат України, заступник голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Семен Семенченко ініціює екстрене засідання комітету у зв'язку з висловлюваннями глави Чечні Рамзана Кадирова.

Народний депутат України, заступник голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Семен Семенченко ініціює екстрене засідання комітету у зв'язку з висловлюваннями глави Чечні Рамзана Кадирова. Про це Він повідомив у своєму Facebook.

"У зв'язку з триваючими закликами до "захоплення Києва за два дні", викраданнями людей, погрозами викрадення народних депутатів України Берези, Левуса, Мосійчука, ініціюю термінове засідання Комітету з національної безпеки і оборони ВР України", - повідомив нардеп.

За його словами, на засідання будуть запрошені представники відповідних структур, відповідальних за питання національної безпеки України.

Нагадаємо, напередодні глава Чечні Рамзан Кадиров доручив правоохоронним органам Чеченської республіки порушити кримінальні справи стосовно народних депутатів України Юрія Берези, Андрія Левуса та Ігоря Мосійчука і доставити їх в Чечню.

Сьогодні вранці Слідчий комітет РФ оголосив у розшук 3 українських нардепів за "заклики до терактів у Росії".

У свою чергу Служба безпеки України порушила справу за фактом погроз Кадирова на адресу українських нардепів.