ua en ru

Секрети торгівлі з урахуванням консолідації ринку Форекс

Секрети торгівлі з урахуванням консолідації ринку Форекс

Для досягнення успіху в форекс-трейдингу потрібна реалізація безлічі факторів. Однак найважливішим з них є правильне позиціювання, при якому гравець торгує по сильному тренду. Дійсно сильні тренди на ринку з'являються лише після консолідації, коли відбувається різкий розворот.

Значення терміна

Щоб ви могли скористатися всіма перевагами консолідації ринку, важливо володіти не тільки термінологією, але і витікаючими особливостями. У розумінні трейдера консолідація ринку являє собою зниження швидкості зміни ціни фінансового інструменту, який наступає після різкого стрибка цін. Таким чином, фінансовий інструмент, досягнувши свого пікового значення, уповільнює подальше зміна. Поспостерігати за цим можна на cac 40 bourse фондовому індексі Франції.

Дане явище настає як результат деяких економічних подій, новин або інших чинників, що впливають на ціну фінансового інструменту. На даному проміжку часу на ринку спостерігається зниження волатильності, скорочується число торговельних операцій і настає відкат.

Ринок стабілізується тільки після того, як ціна досягне нових рівнів і почне влаштовувати покупців і продавців. Цей момент і називається консолідацією. Далі ціна може змінюватись з невеликою амплітудою, але все одно буде залишатися закріпленої на досягнутому рівні.

Як тільки на ринку починається чіткий тренд, можна говорити про те, що консолідація закінчилася. Кількість торговельних операцій і в цей момент зростає, і трейдери стрімко відкривають позиції по новому тренду.

Професійні учасники ринку forex france активно використовують консолідацію для отримання максимальної вигоди. Для цього вони відшукують половинчастий відкат, при якому знають, що до напрямку тренда ціна повинна пройти ще мінімум 50%. Але для того, щоб не помилитися в розрахунках, трейдер повинен бездоганно зчитувати графіки і знати всю природу відкатів.

Як визначити консолідацію?

Для початку можна забувати відслідковувати тенденцію ринку. Якщо ви помітили зростаючий тренд, слід вирахувати розташування відкоту. Якщо по відношенню від минулого коливання він знаходиться на третині шляху, позначте це місце, після чого даний рівень можна буде приймати як сигнальну точку для купівлі активу. Також відкат дозволяє нам визначити місце, де вигідніше відкривати угоду на продаж.

Консолідація ринку — це відмінний інструмент для підвищення прибутковості вашої торгівлі. Важливо лише навчитися правильно ним користуватися і своєчасно розпізнавати.