ua en ru

Секретаріат ВР досі не направив до Венеціанської комісії проект змін до Конституції, - Дерев'янко

Секретаріат ВР досі не направив до Венеціанської комісії офіційний лист із пропозиціями щодо змін до Конституції України.

Секретаріат Верховної Ради України досі не направив до Венеціанської комісії офіційний лист із пропозиціями щодо змін до Конституції України. Про це журналістам сьогодні повідомив позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко, передає кореспондент РБК-Україна.

Разом з тим, за словами Дерев'янко, Венеціанська комісія уже працює над пропозиціями, які були направлені їй неофіційно на електронну пошту.

Нардеп додав, що попри те, що термін роботи ТСК щодо підготовки змін до Конституції вже закінчився, комісія співпрацює із Венеціанською комісією на неофіційному рівні.

"Вчора до нас приїхали представники Венеціанської комісії, це була неофіційна зустріч. Вони приїхали і питають: де офіційний лист? Неофіційний лист ми вже відправили їм по пошті, і вони над ним працюють. Але офіційного ще не відправили. Ми будемо питати у секретаріату Ради, де цей лист?" - сказав Дерев'янко.

Нагадаємо, як раніше повідомив Дерев'янко, зведена таблиця поправок і пропозицій уже спрямована на підпис спікеру Верховної Ради України Олександру Турчинову.