ua en ru

Сьогоднішнє судове засідання у справі Савченко перенесене на 7 листопада 2014 р., - адвокат

Засідання Басманного суду Москви з розгляду скарги захисту української льотчиці Надії Савченко на відмову слідства долучити до справи докази її невинуватості, призначене на сьогодні, перенесене на 7 листопада 2014 р.

Засідання Басманного суду Москви з розгляду скарги захисту української льотчиці Надії Савченко на відмову слідства долучити до справи докази її невинуватості, призначене на сьогодні, перенесене на 7 листопада 2014 р. Про це написав адвокат Савченко Микола Полозов у своєму Twitter.

"Сьогоднішнє судове засідання у справі Савченко відкладено за клопотанням слідчого на 07.11.14", - написав Полозов.

Нагадаємо, Слідчий комітет Російської Федерації відмовився долучити до справи докази невинності української льотчиці Надії Савченко, захист подав скаргу на це рішення.

33-річна Надія Савченко - старший лейтенант, штурман-оператор вертольота Мі-24 3-го окремого полку армійської авіації Повітряних сил Збройних сил України. Під час антитерористичної операції на Донбасі брала участь в якості добровольця батальйону "Айдар". При цьому залишалася діючим офіцером ВСУ. Брала участь у боях біля селища Металіст під Луганськом, де потрапила в полон терористів 18 або 19 червня. 8 липня стало відомо, що Савченко знаходиться під вартою в Росії в слідчому ізоляторі Воронежа. Російські влади інкримінують Савченко причетність до загибелі на сході України двох журналістів Всеросійської держтелерадіокомпанії - Ігоря Корнелюка і Антона Волошина.