ua en ru

На сьогодні реконструкція НСК "Олімпійський" профінансована на суму трохи більше 1 млрд грн, – І.Васюник.

На сьогодні реконструкція НСК "Олімпійський" профінансована на суму трохи більше 1 млрд грн. Про це заявив сьогодні під час Дня відкритих дверей на НСК "Олімпійський" в.о віце-прем'єр-міністра Іван Васюник, передає кореспондент РБК-Україна.
Він зазначив, що зараз є невеликі затримки з фінансуванням проектних робіт німецької компанії GMP. "На сьогоднішньому засіданні уряду з цього приводу дані відповідні доручення Мінфіну і Держказначейству. У найближчі дні можна очікувати наступної порції фінансування НСК "Олімпійський" і Львівського стадіону в сумі, відповідно, 100 і 50 млн грн", - наголосив І.Васюник.
Стосовно готельної інфраструктури І.Васюник заявив, що це питання вийшло із зони ризику. "Це стало можливим за рахунок того, що всі чотири приймаючі Євро-2012 українські міста представили плани і хід їх реалізації, які підтверджують спроможність вчасно підготувати весь готельний комплекс. Ми не маємо інформації про який-небудь зрив підготовки готельного комплексу з жодного з чотирьох приймаючих міст", - зазначив І.Васюник.