ua en ru

Сьогодні випишуть ще трьох постраждалих в ДТП в Туреччині українців

Сьогодні випишуть ще трьох постраждалих в ДТП в Туреччині українців Фото: ДТП

Під наглядом в турецькій лікарні залишиться один потерпілий з України

Більшість громадян України, які постраждали в дорожньо-транспортній пригоді у Туреччині 18 травня 2017 року, вже виписані з лікарні і повертаються додому. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"У вівторок з лікарні було виписано сім'ю: чоловік, дружина та їхній неповнолітній син. Але вони до сьогоднішнього дня залишилися під наглядом лікаря і повинні бути виписані сьогодні ввечері. Раніше було ухвалено рішення продовжити перебування громадян України в цій лікарні для спостереження медиками за їх станом", - заявив керівник управління консульського забезпечення департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич.

За його словами, у лікарні в даний момент перебуває українець, який переніс операцію. Він підкреслив, що постраждалі українці отримали всю необхідну допомогу від посольства України в Туреччині, страхової та туристичної компанії.

Нагадаємо, аварія сталася вранці 18 травня на півдні Туреччини на трасі в напрямку Памуккале. Автобус з 16 українськими туристами перекинувся на слизькій після дощу дорозі.