ua en ru

Сьогодні стартує восьмий тур українського чемпіонату

Сьогодні матчем "Таврії" із запорізьким "Металургом" розпочнеться 8-ий тур української прмьер-ліги. Тур, в якому відбудеться одразу дві надпотужніші футбольні події - матчі "Шахтар" - "Металіст" і "Динамо" - "Дніпро".

Сьогодні матчем "Таврії" із запорізьким "Металургом" розпочнеться 8-ий тур української прмьер-ліги. Тур, в якому відбудеться одразу дві надпотужніші футбольні події - матчі "Шахтар" - "Металіст" і "Динамо" - "Дніпро".

30 серпня, 19:30
Сімферополь, "Локомотив"
Таврія - Металург З
Трансляція на ТК Футбол

Для кримчан зараз дуже складні часи. Христополусу українські вболівальники довіряють, але йому ніяк не вдається щось змінити в сімферопольській команді. Нуль очок після семи ігор - жахливе досягнення. І навряд чи найближчим часом "Таврія" з цієї кризи вибереться. Тут треба дотерпіти до зими, коли можна буде купувати гравців, і тоді кидати всі сили на порятунок. А поки...

31 серпня, 16:30
Ужгород, "Авангард"
Говерла - Ворскла
Трансляція на ТК Футбол

В цьому поєдинку може вийти дуже навіть цікаве видовище. "Ворскла" досить впевнено тримається на верху турнірної таблиці і, схоже, не збирається йти звідти. "Говерла" намагається грати у свій футбол з будь-яким суперником. Правда, в залежності від суперника, у неї це не завжди виходить. Сьогодні, цілком може вийти, а значить, і матч може бути цікавим.

31 серпня, 19:30
Донецьк, "Донбас-Арена"
Шахтар - Металіст
Трансляція на ТК Футбол

Перший за значимістю матч туру. "Металіст" вперше за довгий час зайняв перше місце і спробує утримати його в битві з прямим конкурентом. І як показала гра у Дніпропетровську, "Шахтар" обіграти реально. Головне, вірити в свої сили і відібрати у них м'яч в центрі поля. Рівень гравців "Металу" цілком високий, щоб зуміти це зробити. Але це не означає, що "гірники" здадуться без бою. Бій, як раз, буде ще ого-го який.

31 серпня, 21:30
Севастополь, "Севастополь"
Севастополь - Карпати
Трансляція на ТК Футбол

Львів'яни в минулому турі здобули першу довгоочікувану перемогу в нинішньому чемпіонаті. Після цього, їм має стати спокійніше. У принципі, команда Севідова досить непогана, як для заново зібраної. А "Севастополь", нарешті, пройшов серію ігор з грандами і готовий набирати очки. Правда, після матчів з "Шахтарем", "Металом" та іншими, дуже складно заново мотивувати команду. Але, думається, після Першої ліги, "матроси" голодні до ігор вищого дивізіону і окремого настрою не зажадають.

1 вересня, 16:30
Луганськ, "Авангард"
Зоря - Арсенал
Трансляція на ТК Футбол

"Зорі" потрібно реабілітуватися за всі ті матчі, в яких її вболівальники чекали очок, а отримали нічию та дві поразки. Матч проти нинішніх "канонірів" - відмінний плацдарм для початку нового підйому. Адже, якщо в клубі такий хаос з керівництвом, то як повинні при цьому грати футболісти?

1 вересня, 17:00
Луцьк, "Авангард"
Волинь - Металург Д
Трансляція на 2+2

Після останніх ігор "Волині" ексцентричний тренер лучан Віталій Кварцяний збирався годувати своїх підопічних сирим м'ясом, щоб ті були злішими. Не знаємо, чи вдався цей кулінарний експеримент коучу, але після поєдинків з "Ворсклою" і "Карпатми", гравці "Волині" повинні бути більш агресивними і постаратися не пропускати на останніх хвилинах. Хоча, зробити це в матчі проти міцного, хоч і не стабільного, донецького "Металурга" буде складно.

1 вересня, 19:00
Одеса, "Чорноморець"
Чорноморець - Іллічівець
Трансляція на ТК Футбол

На цьому матчі на стадіоні зобов'язаний бути аншлаг. Зараз "моряки" повинні переживати неймовірний емоційний підйом. Пройти в груповий етап Ліги Європи після довгої перерви. Виграти складну серію пенальті в Албанії. Все це повинно було забрати багато сил і емоцій та підопічних Григорчука. Тому, цілком доречно чекати ротацію в матчі з "Іллічівцем". При цьому, чекати в цьому матчі результату від одеситів не варто. Вони заслужили на відпочинок. Навіть під час матчу.

1 вересня, 19:30
Київ, "Олімпійський"
Динамо - Дніпро
Трансляція на 2+2

Завершувати тур буде ще один матч з приставкою "супер". Питань перед поєдинком багато. Перемога "Дніпра" над "Шахтарем" була одноразовим явищем або дніпряни реально знайшли свою гру і готові "зносити" всіх і вся? Почало "Динамо" Блохіна знаходити себе і свою гру? Як зіграє проти своєї колишньої команди Роман Зозуля? І таких запитань можна поставити ще багато. Але відповіді ми отримали тільки в неділю ввечері.