ua en ru

Сьогодні стартує третій тур української Прем'єр-ліги

Третій тур українського чемпіонату пройде під знаком "перед". "Металіст" зіграє перед дебютною Лігою Чемпіонів. "Металург" і "Чорноморець" перед Лігою Європи. "Динамо" і "Шахтар" перед очною зустріччю.

Третій тур українського чемпіонату пройде під знаком "перед". "Металіст" зіграє перед дебютною Лігою Чемпіонів. "Металург" і "Чорноморець" перед Лігою Європи. "Динамо" і "Шахтар" перед очною зустріччю.

Читайте також: Чемпіонат України: Підсумки другого туру

26 липня, 19:00
Харків, "Металіст"
Металіст - Іллічівець
Трансляція на 2+2

"Металіст" готується до першого в своїй історії виступі в Лізі Чемпіонів. Вже у вівторок харків'янам належить зіграти на порожній "Тумбі" в Салоніках проти ПАОКа. А сьогодні, таким собі, екзаменатором перед Європою для підопічних Маркевича буде "Іллічівець", який у минулому турі абсолютно по справі програв "Дніпру". Загалом, можна чекати як напіврезервний склад "Металу", щоб поберегти сили перед дебютом, так і самий бойовий, щоб зайвий раз награти зв'язки і підготуватися до матчу.

27 липня, 17:00
Львів, "Україна"
Карпати - Арсенал
Трансляція на 2+2

Обидві команди зараз знаходяться в такому стані, що очікувати від них можна чого завгодно. У цілому, і ті, і інші місцями показували непоганий футбол. Але при цьому, абсолютно заслужено перебувають внизу турнірної таблиці. Більше фаворитом виглядають "каноніри", у яких більш зіграний склад. Але "Карпати" грають вдома, що завжди додавало їм бонусів.

27 липня, 19:00
Полтава, "Ворскла"
Ворскла - Металург Д
Трансляція на ТК "Футбол"

Ці дві команди, коли грають між собою, видають або "сухі" матчі, або хокейні рахунку. У минулому сезоні за два матчі обидва колективи змогли забити єдиний гол. А в сезоні 2011/12, Перший матч виграла Полтава - 4:2, а в другому сильнішим виявився "Металург" - 6:3. Думається, що в цей раз таких цифр на табло чекати не варто. Хоча, треба пам'ятати, що обидві команди іноді вміють "стріляти".

27 липня, 19:30
Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена"
Дніпро - Зоря
Трансляція на 2+2

У минулому сезоні "Зоря" двічі зуміла вистояти проти іменитих суперників. Не просто вистояти, а перемогти 3:2 (пізніше в цьому матчі "Дніпру" зарахували технічну поразку 3:0) вдома і зіграти внічию 1:1 в гостях. І тенденція останніх років така, що "Дніпро" в десяти останніх матчах зумів обіграти команду з Луганська лише тричі. В даній ситуації команди підходять до матчу, не пропустивши жодного гола. Це показує, що і дніпряни, і їх суперники дуже непогано грають в обороні. Так що, матч повинен вийти дуже бойовим.

27 липня, 21:30
Запоріжжя, "Славутич-Арена"
Металург З - Волинь
Трансляція на ТК "Футбол"

Запорізький "Металург" почав сезон краще, ніж попередній. А "Волинь" - тим більше. Такої прудкості і люті від лучан чекали. І отримали. "Металург" - діє досить обережно, щоб не повторити помилок минулого сезону. Але "Волинь" виглядає все одно краще.

28 липня, 16:30
Сімферополь, "Локомотив"
Таврія - Говерла
Трансляція на ТК "Футбол"

"Таврія" і "Говерла" опинилися в ситуації, в якій цілком очікувано виглядають ужгородці, але не кримчани. Цей поєдинок дуже важливий для боротьби за виживання. Обидві команди займають самі низи турнірній таблиці і перемога в сьогоднішньому матчі підніме переможця в середину. А це досить високі ставки.

28 липня, 19:00
Донецьк, "Донбас-Арена"
Шахтар - Чорноморець
Трансляція на УТ-1

Напевно, фірмовий матч 2013 року в Україні. Просто, дуже часто грають між собою ці команди. І занадто одноманітними виходять в них результати. "Моряки" не можуть нічого вдіяти з більш класним суперником. А після виснажливого поєдинку в Лізі Європи з "Дачією" "Чорноморець" просто буде не в змозі показати футбол, якого буде достатньо, щоб відібрати очки у чемпіона. А "Шахтарю" треба думати про те, щоб уникнути травм і вилучень - у наступному турі їм приймати "Динамо".

28 липня, 19:30
Київ, "Олімпійський"
Динамо - Севастополь
Трансляція на 2+2

У минулому турі "Севастополь" зумів нав'язати боротьбу "Шахтарю". Напевно, вистачить сил "матросам" і на те, щоб пободаться з киянами. Ті ще не вийшли на досить високий рівень гри, щоб з легкістю перемагати суперників. Зрозуміло, що з кожною грою, клас київської команди буде підвищуватися, але і "Волинь", і "Говерла" зуміли створити проблеми "Динамо". Зможе це зробити і "Севастополь", хоч і грає в Києві.

Сьогодні стартує третій тур української Прем'єр-ліги