ua en ru

Сьогодні стартує сьомий тур української Прем'єр-ліги

У сьомому турі нас чекає другий у цьому сезоні суперматч - "Дніпро" - "Шахтар". А також непростий виїзд "Динамо" у Запоріжжя і західноукраїнське дербі між "Карпатами" та "Говерлою".

У сьомому турі нас чекає другий у цьому сезоні суперматч - "Дніпро" - "Шахтар". А також непростий виїзд "Динамо" у Запоріжжя і західноукраїнське дербі між "Карпатами" та "Говерлою".

23 серпня, 19:00
Донецьк, "Металург"
Металург - Зоря
Трансляція на ТК Футбол

"Металург" дуже невиразно почав сезон. У минулому турі у донеччан дебютував новий тренер росіянин Ташуев. І зробив він це вкрай невдало - розгромна поразка від запорізького "Металурга". "Зоря" після впевненого старту трохи пригальмувала. Але, здається, тільки для того, щоб знову зробити ривок.

24 серпня, 16:30
Полтава, "Ворскла"
Ворскла - Волинь
Трансляція на ТК Футбол

В минулому турі Сачко вдалося тактично переграти досить міцну "Зорю" в Луганську. Не обійшлося там і без везіння. Зараз Полтава на ходу і може претендувати на високі місця. І в матчі з "Волинню" це знову потрібно буде доводити. А "Волинь" напевно буде заряджена на результат. Так як, після того, як вони в минулому турі втратили перемогу над "Карпатами", лучани знову опустилися вниз турнірної таблиці.

24 серпня, 17:00
Київ, "Динамо"
Арсенал - Іллічівець
Трансляція на 2+2

"Каноніри" продовжують пошуки своєї гри. Але їм це потрібно робити якомога швидше, так як на даний момент, вони знаходяться в зоні вильоту, де вони ще не були. "Іллічівець", у порівнянні з київською командою, виглядає оплотом стабільності і впевненості.

24 серпня, 2+2
Харків, "Металіст"
Металіст - Севастополь
Трансляція на 2+2

"Матроси" дуже непогано себе показали в матчах з "Динамо" і "Дніпром". У першому вони зачепитися за результат не змогли, а в другому поєдинку здобули нічию. У Харкові підопічним Орбу буде складно, але те, що вони будуть боротися, сумнівів немає. Якось по-іншому, севастопольська команда не може.

25 серпня, 17:00
Львів, "Україна"
Карпати - Говерла
Трансляція на 2+2

У минулому сезоні західно-українське дербі вийшло дуже непоганим. Тоді, як і зараз, обидві команди боролися за виживання. Але в цей раз, ситуація навколо поєдинку спокійніша. Цікаво, що "Говерла" готується до цього матчу у Львові, так як, власні тренувальні поля зараз на реконструкції.

25 серпня, 19:00
Запоріжжя, "Славутич-Арена"
Металург - Динамо
Трансляція на ТК Футбол

Саме тут кілька років тому, засвітилася зірка юного Максима Коваля. Тоді, 17-річний воротар зумів врятувати свою команду від поразки на останніх секундах, відбивши пенальті. Після цього він переїхав у Київ і став тут одним з основних голкіперів, нарівні з Шовковським. Загалом, "Динамо" виглядає досконалим фаворитом, але кияни вже привчили, що від них можна чекати осічки в будь-який момент.

25 серпня, 19:30
Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена"
Дніпро - Шахтар
Трансляція на 2+2

"Дніпро", якщо хоче у цьому сезоні на щось претендувати, повинен показувати в матчі з "гірниками" максимум своїх можливостей. І не буде сенсації, якщо матч закінчиться перемогою дніпрян або нічиєю. У Рамоса дуже добротна команда, а "гірники" не показують той рівень гри, який вони показували в минулому сезоні. Як говориться, з таким "Шахтарем" можна грати. Але те, що цей матч буде видовищним, можна не сумніватися. Вже хто-хто, а "Дніпро" з "Шахтарем" стабільно влаштовують трилери.

25 серпня, 21:30
Сімферополь, "Локомотив"
Таврія - Чорноморець
Трансляція на ТК Футбол

І завершиться сьомий тур матчем у Сімферополі, де "Таврія" спробує хоч щось зробити проти "Чорноморця". А у кримчан шанси є, адже тільки в четвер "моряки" відбігали складний матч Ліги Європи і часу на відновлення у них дуже мало.