ua en ru

Сьогодні відбудеться нарада щодо змін в систему е-декларування, - Найєм

Сьогодні відбудеться нарада щодо змін в систему е-декларування, - Найєм Фото: Найєм заявив про проведення спецнаради по е-декларуванню

Нардеп почав заповнювати свою декларацію

Депутат Верховної Ради України Мустафа Найєм повідомив, що сьогодні на спеціальній нараді буде обговорюватися внесення змін до системи е-декларування, передає "112 Україна".

Так, нардеп допускає, що під виглядом спроби виправити помилки в системі знову можуть спробувати переписати закон на користь корупціонерів.

"Я знаю, що сьогодні буде велика нарада, де будуть обговорювати питання змін законодавства. Недосконалості визнають всі експерти. Є побоювання, щоб під цим соусом так можуть змінити законодавство, щоб люди, які причетні до хабарництва, могли уникнути кримінальної відповідальності. Ми зробимо все, щоб це не відбулося. Деякі моменти треба дійсно міняти", - сказав Найєм.

Парламентар підкреслив, що почав заповнювати свою декларацію і у нього виникли питання з приводу орендованого приміщення.

Нагадаємо, комітет Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції створить слідчу групу для з'ясування місцезнаходження кодів доступу до системи електронного декларування.