ua en ru

Сьогодні відбудеться інтернет-голосування в Раду громадського контролю при НАБ

Сьогодні відбудеться інтернет-голосування в Раду громадського контролю при НАБ Фото: глава НАБ Артем Ситник

Голосування буде проводитися з 9:00 до 21:00

Інтернет-голосування в Раду громадського контролю при Національному антикорупційному бюро (НАБ) України відбудеться сьогодні, 4 серпня 2016 року. Про це йдеться в повідомленні на сайті НАБ.

Відкрите рейтингове інтернет-голосування проводитиметься на офіційному сайті НАБ з 9:00 до 21:00.


"Рада громадського контролю формується у складі 15 осіб, відібраних за результатами конкурсу...Довибори в Раду громадського контролю проводяться на місця тих членів, повноваження яких достроково припинені (5 осіб)", - йдеться в повідомленні.

Взяти участь у голосуванні має право будь-який громадянин, що проживає на території України. Кожен виборець може проголосувати тільки один раз і не більше ніж за 15 кандидатів.

Обраними до складу ради вважаються 15 кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів.

"З метою запобігання повторного голосування, бажаючим прийняти участь у рейтинговому інтернет-голосуванні буде запропоновано пройти ряд перевірок, підтвердити адресу своєї електронної пошти і номер мобільного телефону. На проходження перевірок та обрання кандидатів відводиться 15 хв. Якщо ви не встигли проголосувати, спробу можна повторити через 5 хв.", - відзначають в НАБ.

За результатами конкурсу з формування складу Ради громадського контролю директор НАБ розміщує на офіційному сайті бюро оголошення про результати рейтингового голосування із зазначенням кількості голосів, поданих за кожного кандидата.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що попереднє голосування проводилося 2 червня, за його результатами 6 червня був оприлюднений склад ради.