ua en ru

Сьогодні починаються виплати вкладникам "Реал банку"

Сьогодні починаються виплати вкладникам "Реал банку"

Сьогодні починаються виплати вкладникам "Реал банку". Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

"01 квітня 2014 року починаються виплати коштів вкладникам ПАТ "Реал банк" за договорами, термін дії яких закінчився по 17 березня 2014 року включно, та за договорами банківського рахунки (поточні та карткові рахунки). Виплати грошових коштів будуть здійснюватися протягом терміну дії тимчасової адміністрації через установи Публічного акціонерного товариства "УкрСиббанк" (далі - АТ "УкрСиббанк")", - йдеться в повідомленні

Виплати вкладникам за вищевказаними договорами будуть здійснюватися в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку виведення неплатоспроможного банку з ринку, але не більше 200 тис. грн.

На повернення коштів вкладникам за договорами, строк дії яких минув по 17 березня 2014 р. включно, та за договорами банківського рахунку, Фондом було надано перший транш цільової позики на суму 184,8 млн грн, що повинен бути виплачений за 11 тис. 320 рахунками.