ua en ru

Сьогодні в Києві буде обмежений проїзд на бульварі Вернадського

Сьогодні в Києві буде обмежений проїзд на бульварі Вернадського Фото: ремонт доріг (УНІАН)

Рух транспорту буде заблоковано у зв'язку з ремонтом асфальтобетонного покриття

У середу, 2 травня, в Києві буде обмежений рух транспорту на бульварі Вернадського. Про це повідомляє прес-служба "Київавтодору" на своїй сторінці в Facebook.

"2 травня 2018 з 08.00 год. до 18.00. у зв'язку з ремонтом асфальтобетонного покриття буде обмежено рух транспорту на вул. Вернадського (непарна сторона) на ділянці від. вул. Семашко до вул. Академіка Кримського. Корпорація "Київавтодор" просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з виконанням ремонтних робіт", - йдеться в повідомленні.

До уваги учасників дорожнього руху! 02 травня 2018 року з 08.00 рік. до 18.00 рік. у зв'язку з ремонтом...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 1 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві внутрішніх справ (МВС) повідомили, що з 1 травня почнеться реконструкція Шулявського шляхопроводу. У зв'язку з цим рух по вул. Олександра Довженка - вул. Вадима Гетьмана (в бік Караваєвих дач) буде відбуватися по вулицях: Антона Цедика (вул. Ежена Потьє), Петра Нестерова з виїздом на проспект Перемоги (на цій ділянці проспекту Перемоги буде встановлено тимчасовий світлофор), Гарматній, Виборзькій і поверненням на вул. Вадима Гетьмана. Також зазначено, що по вул. Вадима Гетьмана - вул. Олександра Довженка (бік вул. Теліги) зберігається існуючий виїзд на проспект Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вул. Олександра Довженка.