ua en ru

Сьомий "гумконвой" РФ прибув у Донецьк

Сьомий "гумконвой" РФ прибув у Донецьк Джерело фото:twitter.com/RT на русском
Черговий російський "гуманітарний конвой" прибув сьогодні в Донецьк і Луганськ.

Черговий російський "гуманітарний конвой" прибув сьогодні в Донецьк і Луганськ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МНС Росії.

"Сьогодні автоколонами МНС Росії була доставлена нова сьома партія гуманітарної допомоги для населення Донбасу. У загальній складності в Донецьк і Луганськ доставлено понад 450 тонн вантажів, у складі яких електротехнічне обладнання та комплектуючі, будматеріали - пиломатеріали та арматура, а також пально-мастильні матеріали", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, колона, що складається з 74 вантажних автомобілів, була розділена на дві: 54 машини були відправлені в Донецьк і 20 - Луганськ. В даний час почалися розвантажувальні роботи.

"Раніше всі автомобілі пройшли митний контроль на пунктах пропуску "Донецьк" і "Матвєєв Курган" в Ростовській області. За митними процедурами спостерігали представники української сторони і місії ОБСЄ. Під час підготовки і комплектування вантажів в Донському рятувальному центрі представникам ЗМІ надавали можливість оглянути підготовлені до відправки вантажі", - сказано в повідомленні.

З кінця серпня Росія відправила на Донбас вже шість колон з гуманітарною допомогою. Машини направляли туди, за офіційною версією МНС РФ, продукти харчування, воду, електростанції і медикаменти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про прибуття сьомого "гуманітарного конвою" МНС Росії в Луганськ.