ua en ru

Зроблю все можливе, щоб допомогти "Севільї" перемагати, - Євген Коноплянка

Зроблю все можливе, щоб допомогти "Севільї" перемагати, - Євген Коноплянка Фото: Євген Коноплянка

Українця представили в якості гравця "Севільї"

Півзахисник збірної України та іспанської "Севільї" Євген Коноплянка сьогодні був офіційно представлений громадськості, повідомляє сайт "Севілья".

"Мене зустріли з розпростертими обіймами, я відчуваю себе, як вдома, і хочу подякувати всіх. Я не думаю, що я краще, ніж інші гравці команди. У "Севільї" дуже якісні виконавці. Ми - команда, і перемога - це всегла заслуча всієї команди, а не окремого гравця. Я завжди вважав, що команда - це як сім'я. Звичайно, непросто завоювати місце в основі, рівень кожного гравця тут дуже високий. Але потрібно грати і переконати тренера в своїх можливостях", - сказав Коноплянка.

"Я дуже радий бути тут. У нас хороша команда і нам по силам боротися за чемпіонство. У Ла Лізі є дві дуже сильні команди - "Реал" і "Барселона", але "Севілья" здатна боротися з ними. Мені подобається стиль гри "Севільї", тренер, команда. У упевнений, що перебуваю на своєму місці. Я ще раз хочу подякувати президента клубу за теплий прийом в клубі. Фізичний я відчуваю себе нормально, але можу ще додавати. Мені потрібно трохи часу для адаптації, але я вірю в себе. Я зроблю все можливе, щоб швидше вивчити іспанську, а також допомогти "Севільї" перемагати", - додав українець.

Нагадаємо, Коноплянка дістався "Севільї" безкоштовно, оскільки у нього закінчився контракт з "Дніпром".