ua en ru

ОБ зробив заяву за фактом інциденту між Парасюком і Вілкулом

ОБ зробив заяву за фактом інциденту між Парасюком і Вілкулом Фото: Володимир Парасюк

Партія "Опозиційний блок" зробила заяву за фактом інциденту між народними депутатами Володимиром Парасюком з Олександром Вілкулом. Про це йдеться в заяві на сайті прес-служби партії.

"Витівка Парасюка на телеканалі "112 Україна" – не випадковість. Парасюк – це справжнє обличчя нинішньої влади і символ нинішньої більшості у Верховній Раді. Це яскравий приклад професійної непридатності політиків, які прийшли до влади два з половиною роки тому. Він – приклад нездатності влади вести дискусію, приклад рівня її аргументованості та толерантності. Це приклад радикального вандала, якого ця влада боїться поставити на місце і дати правову оцінку його "подвигам", - вважають в партії.

"Опозиційний блок" підтримує нардепа Олександра Вілкула та заявив про чергові погрози на адресу представників опозиції.

"Ми засуджуємо вандалів, які замінюють політичні дискусії нападами на опонентів. "Опозиційний блок" заявляє, що незважаючи на погрози, ми маємо намір і далі боротися за відновлення миру і об'єднання країни. Україні потрібне професійне та чесне управління, потрібна нова ВР, влада, яка поверне країні мир, відновить економіку і наведе порядок", - резюмували в ПРО.