ua en ru

Під Щастям сили АТО вступили в бій з диверсантами, - штаб

Під Щастям сили АТО вступили в бій з диверсантами, - штаб Фото: ситуація в зоні АТО

Українські військові змусили відступити бойовиків

Під Щастям Луганської області сьогодні, 3 липня, сили антитерористичної операції (АТО) вступили в бойове зіткнення з диверсійною групою бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"О 17.10 в районі населеного пункту Щастя сталося бойове зіткнення сил АТО з диверсійно-розвідувальною групою російських окупантів. Застосовуючи вогнепальну зброю, українські військові змусили противника відступити", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що ситуація в зоні АТО залишалася контрольованою. Протягом дня бойовики 16 раз обстріляли позиції українських військових.

"Порушуючи Мінські домовленості вороги вночі здійснили артилерійський обстріл сил АТО з 152-мм гармат в районі населеного пункту Трьохізбенка. З 11-ти до 12-ти годин проросійські найманці стріляли з 152-мм артилерії в районі н. п. Дослідне. Крім того, вели півгодинні обстріл цих позицій у 9, 10, 11, 14 годин з 122-мм артилерії, 120-мм мінометів і великокаліберних кулеметів", - повідомили в штабі.

Сьогодні, 3 липня, у період з нуля годин по 18-у годину ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на територ...

Posted by Прес-центр АТО on 3 Июль 2015 г.

Нагадаємо, за даними МВС України, поблизу Маруполя Донецької області знаходиться близько 4 тисяч російських найманців.