ua en ru

У Щасті снайпер поранив бійця 92-ї бригади, - Булатов

У Щасті снайпер поранив бійця 92-ї бригади, - Булатов Фото: Дмитро Булатов

Куля потрапила в незахищений ділянку бронежилета і пройшла навиліт

У Щастя (Луганська обл.) вдень 5 серпня отримав поранення боєць 92-ї окремої механізованої бригади Сергій Салій. Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-міністр молоді та спорту України, а нині військовослужбовець - Дмитро Булатов.

"Снайпер важко поранив бійця-інженера 92 ОМБр старшого лейтенанта Сергія Васильовича Салія на бойовому опорному пункті Фасад, р. Щастя. Сталося це в першій половині дня. Важке поранення. Куля пройшла навиліт. За ознаками поранення, швидше за все калібр 7,62 мм", - повідомив Булатов.

За його словами, потрапивши в незахищений пластинами ділянку бронежилета, куля зайшла в лівий бік, пробивши грудну клітку, зачепила хребет, пробила черевну порожнину, після пошкодила кишечник і вийшла з боку правої бічної поверхні черевної порожнини.

"Пораненого оперативно евакуювали до лікарні і ним займаються наші медики. Вони професійні лікарі та надійні бойові товариші. Кваліфіковано роблять все, що в їх силах і терміново відправляють тяжкопораненого далі у військовий госпіталь", - додав екс-міністр.

Снайпер тяжело ранил бойца-инженера 92 ОМБр старшего лейтенанта Сергея Васильевича Салия на боевом опорном пункте Фасад,...

Posted by Дмитрий Булатов on 5 августа 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за минулу добу поранено 7 українських військових.