ua en ru

В Щасті в результаті обстрілу поранено 3 військових, - Луганська ОВГА

В Щасті в результаті обстрілу поранено 3 військових, - Луганська ОВГА Фото: місто Щастя

Поранені бійці госпіталізовані

У місті Щастя Луганської області в результаті обстрілу з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї було поранено 3 військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади, про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ОВГА).

"Ніч у Луганській області пройшла неспокійно. Обстрілу піддавалися населені пункти Щастя, Станиця Луганська і Золоте-3. На Щастя під час обстрілу великокаліберними кулеметами, автоматичними гранатометами і стрілецькою зброєю були поранені 3 військовослужбовців ЗСУ - бійці 92-ї окремої механізованої бригади: радіотелефоніста, снайпера і гранатометника. Поранені госпіталізовані, їм надається вся необхідна допомога", - йдеться в повідомленні.

Станицю Луганську вночі обстріляли з 82-мм мінометів і протитанкових рушниці. На блокпосту був вщент розбитий кран, який займався зміцненням блокпоста. Нових руйнувань і потерпілих не зафіксовано.

Також вночі з 122-мм артилерії, забороненої мінськими домовленостями, обстріляли р. Золоте-3 і Попасную. В місті Золоте-3 в результаті мінометного обстрілу відбулося загоряння двох будинків №35 та №37 по вул. Садовий. В Попасній зафіксовано потрапляння в два житлових будинки на вул. Шолохова.

За останню добу обстріли Луганської області різко посилилися. Є поранені та руйнування. Ніч у Луганській області прой...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 6 августа 2015 г.

Нагадаємо, вчора під донецьким аеропортом загинули два бійця "Карпатської Січі".