ua en ru

У Щастя поранені два бійця АТО

У Щастя поранені два бійця АТО Фото: бойовики обстріляли Щастя

Бойовики обстріляли ТЕС Щастя

У Щастя Луганської області вчора, 5 серпня, були поранені два бійця антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"У самому місті (Щастя, - ред.) з автоматичних гранатометів обстріляли територію автостанції та відділення ДСНС. Були поранені двоє бійців 92 окремої механізованої бригади 1950 і 1989 року народження. Також сталося загоряння будівлі колишньої продовольчої бази, розташованої в районі теплоелектростанції", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що за минулу добу в Луганській області обстріляли з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї р. Щастя. В результаті в 20:50 на Луганській ТЕС сталася зупинка енергоблоку №13, внаслідок цього північ області залишився без світла, але вже опівночі його вдалося запустити, і енергопостачання було відновлено.

"Луганської області потрібно ще одна лінія харчування, яка допоможе нам убезпечити себе і давати надлишки електроенергії в інші області", - прокоментував ситуацію з обстрілом ТЕС губернатор Луганської області Георгій Лою.

При цьому в Станиці Луганській вже другий день спостерігається затишшя, за винятком поодиноких пострілів зі стрілецької зброї з боку бойовиків, в населеному пункті ведуться відновлювальні роботи.

У Щасті поранено двох бійців 92 бригади За минулу добу у Луганській області обстріляли з мінометів, гранатометів та с...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 5 августа 2015 г.

Нагадаємо, за добу бойовики 65 раз обстріляли сили АТО.