ua en ru

У Щасті обстріляли теплоелектростанцію, - Москаль

У Щасті обстріляли теплоелектростанцію, - Москаль Фото: бойовики

Постраждалих у результаті обстрілу немає

Учора, 22 квітня 2015 р., бойовики обстріляли теплоелектростанцію у Щастіз автоматичних гранатометів. Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Вогонь вівся з боку Веселої Гори (окуповане так званою ЛНР село, що прилягає до Щастя) в бік теплоелектростанції. Руйнувань у результаті обстрілу немає, ніхто з мирних мешканців та військовослужбовців не постраждав. Крім Щастя локальні бойові сутички (перестрілки з автоматичної зброї та гранатометів) відбулися в Станично-Луганському районі, зокрема, в селах Нижнє Тепла та Артема, а також на околицях Катеринівки в Попаснянському районі. Житловий сектор залишився поза зоною ураження, інформації про постраждалих у результаті бойових дій не надходило. У решті гарячих точок області дотримувався режим тиші", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що вперше за тривалий період часу ніч пройшла спокійно у Троїцькому (Попаснянський район біля Дебальцева), Кримському (Новоайдарський район поблизу автодороги Бахмутка) та Новотошківці (недалеко від 29-го блокпосту).

Нагадаємо, бойовики 30 разів порушили режим тиші.