ua en ru

У СБУ заявили про відсутність революційної ситуації в Україні

У СБУ заявили про відсутність революційної ситуації в Україні Фото:Віктор Кононенко (УНІАН)

Спроби спровокувати людей на агресію по відношенню до країни на сьогодні безуспішні, заявили в СБУ

Перший заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко заявили про відсутність на сьогодні революційної ситуації в Україні. Про це він сказав сьогодні, 28 листопада, в ході VIII Національного експертного форуму "Україна: в прагненні до рівноваги", передає кореспондент РБК-Україна.

"Будь-які спроби спровокувати людей на агресію по відношенню до країни на сьогодні безуспішні. Це обумовлено двома факторами. Люди банально втомилися, вони хочуть спокійно і безпечно жити, мати перспективу на завтрашній день. Другий - люди нікому не вірять ні владі, ні опозиції. Тому революційної ситуації немає. Загрози зсередини на сьогодні немає", - сказав Кононенко.

Нагадаємо, крім того Кононенко заявив, що російські спецслужби ведуть цілеспрямовану роботу по фальсифікації виборів президента України у 2019 році.

"Те, що ми бачимо, основні напрямки російських спецслужб зараз йдуть всередину країни. Вже ніхто не вірить у швидку і блискавичну війну, всі наші противники розраховують на те, що владу можна змінити зсередини шляхом підкупу... і йде цілеспрямована робота - підготовка до президентських виборів 2019 року", - сказав Кононенко.