ua en ru

СБУ заявила, що не прослуховує Саакашвілі

СБУ заявила, що не прослуховує Саакашвілі Фото: СБУ (flickr.com/securityserviceofukraine)

Раніше Михайло Саакашвілі звинуватив Службу безпеки України у намаганні організувати за ним стеження

В Службі безпеки України назвали безпідставними звинувачення Михайла Саакашвілі щодо спроби "нібито його прослуховування" співробітниками спецслужби. Про це йдеться в повідомленні СБУ у Facebook.

"Служба безпеки України працює виключно у правовому полі українського законодавства та не здійснює подібних процесуальних дій без рішення суду за громадянами, який би статус вони на сьогодні не мали", - заявили у відомстві.

СБ України спростовує безпідставні звинувачення Міхеіла Саакашвілі щодо спроби нібито його «прослуховування» співробітни...

Опубліковано Служба безпеки України 14 вересня 2017 р.

Зазначимо, раніше екс-голова Одеської області Михайло Саакашвілі розмістив у Facebook відео, в якому звинуватив СБУ у намаганні організувати стеження за ним.

На підтвердження своїх слів Саакашвілі показав відповідні пристрої, які нібито знайшли у валізі, залишеній у номері поверхом нижче його охоронці.

Він розповів, що спочатку його охоронець зупинив людей із "специфічними валізами", які, на його думку, були представниками СБУ, що намагалися зайти в номер.

Пізніше, зі слів Саакашвілі, сліди перебування цих людей його охорона виявила в номері під кімнатою екс-губернатора.

Нагадаємо, правоохоронці вручили підозру екс-заступнику генерального прокурора України Давиду Сакварелідзе за фактом прориву державного кордону України екс-головою Одеської облдержадміністрації Михайлом Саакашвілі та його прибічниками.