ua en ru

СБУ закрила в’їзд 60 громадянам Росії, видвореним із США

СБУ закрила в’їзд 60 громадянам Росії, видвореним із США Фото: СБУ (kmu.gov.ua)

Заборона на п’ять років стосується 48 дипломатів посольства Росії в США та 12 осіб з ООН

Служба безпеки України закрила в’їзд в Україну 60 громадянам Російської Федерації (РФ), яких було видворено зі Сполучених Штатів Америки (США). Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Зазначається, що в'їзд росіянам закрито за "причетність до діяльності спецслужб країни агресора". Їхня діяльність визнана не сумісною зі статусом дипломата.

"Заборона на п’ять років стосується 48 дипломатів посольства Росії та 12 осіб з Організації Об'єднаних Націй в Нью-Йорку, яких було вислано зі США 26 березня", - йдеться у повідомленні СБУ.

Додамо, що 27 березня 2018 року СБУ закрила в’їзд 23 громадянам Росії, причетним до розвідувальних служб РФ, яких видворено з Великої Британії у зв'язку з отруєнням колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньки.

СБУ закрила в’їзд до України 60 громадянам Росії Служба безпеки України закрила в’їзд в Україну 60 громадянам РФ, яких...

Опубліковано Служба безпеки України 31 березень 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, глави міністерства внутрішніх справ та Департаменту міграції Литви підписали укази, згідно з якими в Литву заборонений в'їзд 44 громадянам Російської Федерації.