ua en ru

СБУ затримала слідчого поліції Києва за хабар у 10 тис. доларів

СБУ затримала слідчого поліції Києва за хабар у 10 тис. доларів Фото: київського слідчого затримали на хабарі

Правоохоронці викрили здирника серед співробітників столичної поліції

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою викрили слідчого одного з районних управлінь поліції Києва у вимаганні 10 тис. доларів. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

"Поліцейський через посередника вимагав гроші від мешканки Києва за непритягнення її до кримінальної відповідальності за шахрайство. Оперативники задокументували передачу зловмисникам завдатку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, співробітники спецслужб затримали посередника при отриманні основної частини суми в розмірі 8,5 тис. євро на одній із заправних станцій в Голосіївському районі столиці. Самого слідчого затримали в його службовому кабінеті.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3. ст. 368 Кримінального кодексу України. В даний момент проходять обшуки за місцем роботи хабарника та його можливих спільників. Слідство триває.

altalt

Фото: слідчого поліції Києва затримали на хабарі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ провела обшуки за місцями роботи та проживання керівників Броварської податкової вчора, 6 квітня, в ході яких у керівника Броварський податкової вилучили 280 тис. валюти.