ua en ru

СБУ затримала зловмисника, який переправляв терористів через український кордон

СБУ затримала зловмисника, який переправляв терористів через український кордон Фото: затриманий перебуває в міжнародному розшуку

За даними СБУ, затриманий причетний до переправлення через кордон росіянина, який підірвав себе на КПП "Бачівськ" у 2013

У Запорізькій області співробітники Служби безпеки України затримали громадянина однієї з сусідніх країн, який перебував у міжнародному розшуку за переправлення представників міжнародних терористичних організацій через державний кордон України. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Затриманий причетний до незаконного переправлення через кордон уродженця Російської Федерації, який в жовтні 2013 року підірвав себе під час проходження паспортного контролю на пункті пропуску "Бачівськ" у Сумській області. Тоді в результаті вибуху зловмисник загинув, два прикордонника отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 27 лютого на пункті пропуску "Краковець" Львівської митниці Служба безпеки України спільно з митниками і прикордонниками виявила контрабандні товари військового призначення.