ua en ru

СБУ затримала на хабарі одного з керівників поліції Волинської області

СБУ затримала на хабарі одного з керівників поліції Волинської області Фото: СБУ

Зловмисника затримали на робочому місці під час отримання чергової частини хабара у розмірі 2 тис. доларів

Служба безпеки України (СБУ) затримала на хабарі одного з керівників поліції Волинської області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ у Facebook.

Як зазначається, поліцейський систематично брав гроші за закриття кримінальних проваджень, неправомірне повернення арештованого майна та перекваліфікацію тяжких злочинів на злочини меншої тяжкості.

Зловмисника затримали на робочому місці під час отримання чергової частини хабара у розмірі 2 тис. доларів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії.

#СБУ затримала на хабарі одного з керівників Луцького міськвідділу поліції Одного із заступників начальника Луцького міськвідділу поліції затримала за хабарництво Служба безпеки України спільно з внутрішньою безпекою Нацполіції та за процесуального керівництва прокуратури. Здирник у погонах систематично брав гроші за закриття кримінальних проваджень, неправомірне повернення арештованого майна та перекваліфікацію тяжких злочинів на злочини меншої тяжкості. Оперативники спецслужби затримали поліцейського на робочому місці під час отримання чергової частини хабара у розмірі дві тисячі доларів США. Раніше співробітники СБУ вже задокументували факт отримання полковником поліції хабара у розмірі 200 доларів США. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Опубліковано Служба безпеки України 22 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запоріжжі СБУ затримала двох поліцейських на продажі наркотиків.