ua en ru

СБУ затримала на хабарі в 70 тис. доларів топ-чиновника "Укрзалізниці"

СБУ затримала на хабарі в 70 тис. доларів топ-чиновника "Укрзалізниці" Фото: Юрій Лавренюк (УНІАН)

Заступник міністра інфраструктури заявив про затримання на хабарі Джакелі Вахтанга

Служба безпеки України (СБУ) затримала на хабарі в 70 тис. доларів заступника голови одного з департаментів ПАТ "Укрзалізниці". Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк в Facebook.

"Кілька годин тому, оперативники СБУ затримали на гарячому першого заступника начальника департаменту аудиту та контролю ВАТ "Українська залізниця" Джакелі Вахтанга, при отриманні першої частини неправомірної вигоди у розмірі 70 тис. доларів за вирішення питання про призначення на одну з керівних посад у ПАТ "Українська залізниця", - заявив Лавренюк.

За його словами, за вирішення даного питання чиновник планував отримати неправомірну вигоду в розмірі 300 тис. доларів.

"Про необхідність негайного його звільнення з лав ПАТ "УЗ" міністр інфраструктури Володимир Омелян неодноразово наполягав, а сьогодні ми всі побачили результати його роботи", - резюмував Лавренюк.

Декілька годин тому, оперативниками СБ України затримано на гарячому першого заступника начальника департаменту аудиту т...

Опубліковано Юрієм Лавренюком 13 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський районний суд Києва заарештував на два місяці двох чиновників "Укрзалізниці", які були затримані на вимагання, з альтернативою внесення застави.