ua en ru

В Херсонській області СБУ затримала на хабарі начальника одного з відділень ДФС

В Херсонській області СБУ затримала на хабарі начальника одного з відділень ДФС Фото: СБУ

Податківець вимагав у депутата тисячу доларів

Співробітники Служби Безпеки України спільно з прокуратурою та службою внутрішньої безпеки фіскального служби затримали на хабарі начальника одного з відділень Державної фіскальної служби в Херсонській області. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

"Правоохоронці встановили, що податківець вимагав у депутата однієї з районних рад Херсонської області 1 тис. доларів за непритягнення його до адміністративної відповідальності за внесення недостовірних даних у декларації про майновий стан", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за цю суму зловмисник обіцяв також не повідомляти в правоохоронні органи про факт викриття.

Так, в ході спільної операції оперативники Запорізького та Херсонського управлінь СБУ затримали начальника відділення згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу на робочому місці після отримання усієї суми хабара. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу. Слідство триває.

#СБУ затримала на хабарі начальника одного з відділень фіскальної служби Херсонщини Співробітники СБ України спільно з ...

Опубліковано Служба безпеки України 24 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ спільно з прокуратурою та працівниками внутрішньої безпеки Нацполиции затримали на хабарі начальника сектору кримінальної поліції одного з районних підрозділів Івано-Франківської області.