ua en ru

СБУ затримала в Донецькій обл. чотирьох бойовиків

Контррозвідка Служби безпеки України затримала в Донецькій обл. чотирьох бойовиків самопроголошеної "Донецької народної республіки".

Контррозвідка Служби безпеки України затримала в Донецькій обл. чотирьох бойовиків самопроголошеної "Донецької народної республіки". Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Контррозвідка Служби безпеки України затримала в р. Волноваха Донецької області співробітники так званого міністерства держбезпеки терористичної організації "ДНР", громадянина "С", 1985 р.н. У складі незаконного воєнізованого формування "Схід" бойовик по кличці "Кріт" виконував функції "внутрішньої безпеки" та стежив за "лояльністю" спільників до командира батальйону. У затриманого вилучено автомат АК-74 і патрони до нього", - йдеться в повідомленні.

Також у Волновасі був затриманий місцевий житель "До", 1993 р.н., який був у терористів корректировщиком вогню артилерії і здійснював збір інформації про місця дислокації, особовому складі і озброєнні сил АТО..

"У Новогородовке Донецької області контррозвідники затримали місцевого жителя, активного члена терористичної організації "ДНР", який з'явився у своєму місті напередодні виборів із завданням вчинення протиправних акцій для дестабілізації ситуації в місті. Поблизу Костянтинівки Донецької області затриманий громадянин "Б", який перевозив у своїй автівці гранати", - повідомили в СБУ.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, напередодні СБУ затримала російського диверсанта на прізвисько "Лев", а також людини, вывозившего тіла російських військових.