ua en ru

СБУ затримала вантажівки з товарами для бойовиків ДНР

СБУ затримала вантажівки з товарами для бойовиків ДНР Фото: СБУ

Автомобілі перевозили будівельні матеріали, побутову хімію та продукти харчування

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали вантажівки з товарами для бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

Як повідомляється, СБУ спільно з військовою прокуратурою у складі зведеної мобільної групи затримали в районі населеного пункту Суха Балка Донецької області два вантажні автомобілі.

"Фури рухалися в напрямку тимчасово окупованої терористами території з вантажем будівельних матеріалів та побутової хімії, які перевозилися без належної документації. Під час огляду одного з транспортних засобів правоохоронці виявили "дозвільні документи ДНР" для проїзду та реалізації товару на території тимчасово контрольованій бойовиків", - йдеться у повідомленні.

Також поблизу селища Верхньоторецьке Ясинуватського району правоохоронці зупинили три мікроавтобуси з 2,5 тоннами овочів, які рухалися в напрямку тимчасово окупованих територій.

"Три автомобілі, що прямували до Донецька, затримані мобільною групою у районі села Березове Мар'їнського району. Вони перевозили понад 2 тонни м'ясної продукції та продуктів харчування", - повідомляють у прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ блокувала діяльність фармпідприємства, що фінансувало ДНР.