ua en ru

СБУ затримала двох фігурантів "справи 2 травня" відразу після виправдання

СБУ затримала двох фігурантів "справи 2 травня" відразу після виправдання Фото: СБУ (RFE/RL, Inc.)

Їм інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали двох фігурантів "справи 2 травня" в Одесі відразу після виправдання. Про це повідомляє "Думська".

"Проросійських учасників трагічних подій 2 травня 2014 року в Одесі Сергія Долженкова і Євгена Мефедова (громадянин РФ), тільки що виправданих судом Чорноморська по справі про масові заворушення, знову затримали", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, співробітники СБУ та прокуратури безпосередньо в залі суду оголосила їм про нову підозру, їм інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України - ст. 110 КК.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні Міський суд Чорноморська виправдав групу з 20 антимайданівців, яких звинувачували в організації та участі в масових заворушеннях, що відбулися 2 травня 2014 року в центрі Одеси. Повідомляється, що 5 фігурантів, які перебували під вартою, звільнили. Так, суд констатував, що переконливих доказів провини обвинувачених Сергія Долженкова та інших прокуратура не надала.