ua en ru

СБУ затримала на Донбасі партію контрафактних цигарок на 1,5 млн грн

СБУ затримала на Донбасі партію контрафактних цигарок на 1,5 млн грн Фото: правоохоронці виявили понад 250 коробок з сигаретами без акцизних марок (The Security Service of Ukraine facebook.com)

Гроші від реалізації цигарок мали б піти на фінансування діяльності "ДНР", зазначають в СБУ

Служба безпеки України (СБУ) затримала партію контрафактних цигарок з тимчасово окупованих територій Донбасу на 1,5 млн грн. Про це повідомила прес-служба СБУ на своїй сторінці в Facebook.

"На Донеччині співробітники СБУ виявили велику партію цигарок, що намагалися незаконно переправити з тимчасово окупованих територій. Під час контролю за переміщенням осіб і товарів через лінію розмежування в Торецькому районі оперативники спецслужби затримали мікроавтобус, яким кермував уродженець тимчасово окупованих територій. В автівці правоохоронці виявили понад 250 коробок з цигарками без акцизних марок", - говориться в повідомленні.

В СБУ зазначають, що гроші від реалізації цигарок мали б піти на фінансування діяльності терористичного угрупування "Донецька народна республіка".

#СБУ затримала партію контрафактних цигарок з тимчасово окупованих територій на 1,5 млн грн На Донеччині співробітники ...

Опубліковано Служба безпеки України 17 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Миколаївській області правоохоронці вилучили контрабандну партію цигарок на більше, ніж 8 млн грн.