ua en ru

СБУ незабаром опублікує механізм реалізації закону про гастролі в Україні громадян Росії

СБУ незабаром опублікує механізм реалізації закону про гастролі в Україні громадян Росії Фото: СБУ (oda.zt.gov.ua)

У відомстві вважають підписання президентом закону важливим кроком у протидії гібридній війні РФі

Служба безпеки України (СБУ) незабаром опублікує механізм реалізації закону про гастрольні заходи за участю громадян Російської Федерації. Про це у Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

Як зазначається, у відомстві вважають підписання президентом України Петром Порошенко закону "Про внесення змін до Закону України "Про гастрольні заходи в Україні" щодо особливостей організації та проведення гастрольних заходів за участю громадян держави-агресора" важливим кроком у протидії гібридній війні РФ в інформаційній сфері та забезпеченні національної безпеки України.

"Найближчим часом СБУ опублікує на веб-сайті практичний механізм його реалізації у частині, що знаходиться у компетенції служби", - йдеться у повідомленні.

СБ України вважає підписання Президентом України Закону «Про внесення змін до Закону України «Про гастрольні заходи в Ук...

Опубліковано Гітлянською Оленою 8 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко підписав закон, що регулює проведення в Україні гастролей громадян РФ. Зокрема, документ удосконалює правовий механізм захисту національної безпеки України і є продовженням законодавчих кроків по захисту національного інформаційно-культурного простору, зокрема шляхом введення в гастрольної діяльності механізмів протидії антиукраїнським діям.