ua en ru

СБУ посилить свої підрозділи для запобігання порушень на виборах Ради

Служба безпеки України (СБУ) в найближчі дні посилить свої підрозділи для запобігання будь-яких порушень в ході позачергових виборів Верховної Ради України, призначених на 26 жовтня 2014 р.

Служба безпеки України (СБУ) в найближчі дні посилить свої підрозділи для запобігання будь-яких порушень в ході позачергових виборів Верховної Ради України, призначених на 26 жовтня 2014 р. Про це на брифінгу заявив радник голови СБУ Маркіян Лубківський, передає кореспондент РБК-Україна.

"На Службу безпеки України, як і на Міністерство внутрішніх справ України, лягає особливе навантаження і особливе завдання в контексті проведення наступних позачергових виборів у Верховну Раду України. Служба безпеки працює у посиленому режимі і в тісному контакті з Міністерством внутрішніх справ з метою забезпечення вільного волевиявлення українських громадян, для недопущення диверсій, для додержання законодавства, для унеможливлення протиправного втручання в роботу виборчих комісій, намагань дестабілізувати ситуацію", - заявив Лубківський.

При цьому він підкреслив, що СБУ дотримується аполітичності.

Нагадаємо, в період з 28 серпня по 10 жовтня міліція зафіксувала вже 177 порушень, пов'язаних з виборчою кампанією.