ua en ru

У СБУ повідомили про "мінування" Херсонської мерії

У СБУ повідомили про "мінування" Херсонської мерії Фото: Херсонська міськрада (city.kherson.ua)

Повідомлення виявилося хибним

До управління Служби безпеки України в Києві надійшло повідомлення про мінування Херсонської міської ради. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Херсонській області на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Сьогодні близько 11.38 год. до управління СБУ в м. Києві надійшло повідомлення про те, що один з чоловіків проніс до приміщення Херсонської міської ради боєприпаси. На місце події виїхали слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції, працівники вибухотехнічного відділу ГУНП та спеціалісти екстрених служб", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що в ході перевірки інформації поліцейські обстежили будівлю. Ніяких вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили. Повідомлення виявилося хибним.

"Попередня правова кваліфікація ст.259 Кримінального кодексу України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності", - підсумували у прес-службі.

Поліція не виявила вибухонебезпечних предметів в приміщенні Херсонської міської ради Сьогодні близько 11.38 год. до упра...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Херсонській області 7 липня 2017 р.

Нагадаємо, правоохоронці перевіряють інформацію про замінування будівлі Харківської облдержадміністрації (ОДА).