ua en ru

СБУ повідомила про підозру двом "заступникам міністра ЛНР"

СБУ повідомила про підозру двом "заступникам міністра ЛНР" Фото: СБУ (УНІАН)

Підозрювані оголошені в розшук

За матеріалами Служба безпеки України (СБУ) в Луганській області оголосили про підозру у скоєнні злочинів двом "заступникам міністра внутрішніх справ Луганської народної республіки". Про це повідомляє прес-служба суду.

Правоохоронці встановили, що в 2014 році двоє жителів Луганська - дільничний інспектор і звільнений від посади оперуповноваженого місцевого районного відділу міліції, приєдналися до незаконним збройним формуванням. Так, перебуваючи у складі терористичної організації "ЛНР" зловмисники займають посади заступників міністра внутрішніх справ".

Оперативники спецслужби задокументували факти здійснення ними незаконного переслідування українських громадян, участі у придушенні опору терористам з боку цивільного населення та сприяння бойовикам у протидії силам антитерористичної операції.

Фігурантам справи заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Підозрювані оголошені в розшук.

За матеріалами #СБУ двом так званим «заступникам міністра ЛНР» оголошено про підозру За матеріалами Служба безпеки...

Опубліковано Служба безпеки України 2 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше співробітники СБУ в Луганській області затримали бойовика одного з незаконних збройних формувань терористичної організації "ЛНР".