ua en ru

СБУ за вересень затримала на лінії розмежування контрабанди на майже 4 млн гривень

СБУ за вересень затримала на лінії розмежування контрабанди на майже 4 млн гривень Фото: СБУ за вересень затримала нелегальних вантажів майже на 4 млн гривень

Вся вилучена продукція призначалася для подальшого перепродажу місцевим жителям

Співробітники Служби безпеки України у складі зведених мобільних груп у вересні 2016 року затримали поблизу лінії розмежування нелегальні вантажі майже на 4 млн гривень. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Мобільні групи зупинили сорок три автомобілі, водії яких всупереч встановленим правилам намагалися ввезти товари на тимчасово контрольовані терористами території", - йдеться в повідомленні.

Співробітниками СБУ було вилучено обладнання для СТО та медична техніка, акустичні системи, широкий асортимент продовольчих, побутових і підакцизних товарів.

зокрема, правоохоронці запобігли ввезення на територію самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" тютюнових виробів майже на 600 тис. гривень.

Вся вилучена продукція призначалася для подальшого перепродажу місцевим жителям.

СБУ затримала нелегальні вантажі на лінії розмежування 1СБУ затримала нелегальні вантажі на лінії розмежування 2СБУ затримала нелегальні вантажі на лінії розмежування 3

Фото: СБУ затримала нелегальні вантажі на лінії розмежування

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала тепловоз з паливом, що рухається в "ЛНР".