ua en ru

СБУ викрила на хабарах керівництво держкомпанії "Хліб України"

СБУ викрила на хабарах керівництво держкомпанії "Хліб України" Фото: затримання зловмисників (ssu.gov.ua)

Топ-менеджери компанії вимагали 100 тис. гривень на місяць від бізнесмена

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили на хабарах керівництво державної акціонерної компанії "Хліб України". Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарах керівництво державної акціонерної компанії "Хліб України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, топ-менеджери компанії спільно із заступником міського голови одного із облцентрів вимагали 100 тис. гривень на місяць від бізнесмена. За вказану суму зловмисники гарантували чоловікові не розірвання договору оренди частини майнового комплексу одного з дочірніх підприємств компанії.

Керівника та юриста державної компанії було затримано у Києві після перерахування на банківський рахунок "траншу", а в обласному центрі було затримано заступника мера та керівника дочірнього підприємства.

"Наразі вирішується питання стосовно повідомлення фігурантам справи про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Усіх зловмисників затримано. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії", - йдеться у повідомленні.

Співробітники #СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарах керівництво державної акціонерної...

Опубліковано Служба безпеки України 4 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ затримала на хабарі 200 тис. доларів голову Держгеокадастру у Закарпатській області.