ua en ru

СБУ виявила цех з виготовлення контрафактного алкоголю із контрабандного російського спирту

СБУ виявила цех з виготовлення контрафактного алкоголю із контрабандного російського спирту Фото: СБУ

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Сумській області Служба безпеки України (СБУ) виявила підпільний цех з виготовлення контрафактного алкоголю із контрабандного російського спирту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України виявили у Шостці в Сумській області нелегальний цех з виготовлення контрафактного алкоголю зі спирту контрабандно ввезеного з Росії. Правоохоронці виявили підпільне виробництво в одному з орендованих складських приміщень на території міста", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці вилучили у цеху півтонни фальсифікованих алкогольних напоїв під марками відомих світових брендів, а також виявили 100 літрів етилового спирту російського походження, який організатори контрабандно ввезли з РФ.

"Вилучену продукцію направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 та 2 ст. 204 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство", - йдеться у повідомленні.

СБУ виявила цех з виготовлення контрафактного алкоголю із контрабандного російського спиртуСБУ виявила цех з виготовлення контрафактного алкоголю із контрабандного російського спиртуСБУ виявила цех з виготовлення контрафактного алкоголю із контрабандного російського спирту

Фото: цех з виготовлення контрафактного алкоголю

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області чоловік хотів обміняти боєприпаси на алкоголь.