ua en ru

СБУ викрила екс-інспектора поліції охорони Київської області на незаконному продажі боєприпасів

СБУ викрила екс-інспектора поліції охорони Київської області на незаконному продажі боєприпасів Фото: затримання зловмисників (facebook.com/SecurSerUkraine)

Продажем займався посередник - раніше судимий мешканець Васильківського району

Спіробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили екс-інспектора управління поліції охорони Київської області на незаконному продажі боєприпасів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення СБУ у Facebook.

"Співробітники Служби безпеки України викрили колишнього інспектора Управління поліції охорони Київської області на незаконному продажу військових засобів ураження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, колишній поліцейський продавав боєприпаси до стрілецької вогнепальної зброї, отримані з району проведення операції об’єднаних сил, представникам кримінальних кіл. Безпосередньо продажем займався посередник - раніше судимий за вчинення кримінальних злочинів мешканець Васильківського району.

Обох зловмисників затримано після реалізації 1,1 тис. набоїв до вогнепальної зброї, їм повідомлено про підозру, триває слідство.

СБУ викрила екс-інспектора поліції охорони Київської області на незаконному продажі боєприпасів

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Києві затримали військовослужбовця при крадіжці вертольотних двигунів.

Крім того, повідомлялося, що в Закарпатській області військові прокурори перекрили канал передачі вогнепальної зброї та боєприпасів через експрес-пошту.