ua en ru

В СБУ розповіли про умови утримання Єфремова

В СБУ розповіли про умови утримання Єфремова Фото: Олександр Єфремов

В СБУ зазначили, що адвокати не подавали скарг щодо умов утримання Єфремова

У Службі безпеки України спростували інформацію про нібито "нелюдські" умови перебування колишнього голови фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова в ізоляторі тимчасового утримання. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

"СБУ офіційно спростовує інформацію адвокатів, опубліковану в інтерв'ю одному з вітчизняних ЗМІ, про нібито "нелюдські" умови перебування Олександра Єфремова в ізоляторі тимчасового утримання СБ України", - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що за весь час перебування під вартою Єфремов і його адвокати не подали жодної скарги, в тому числі на умови утримання.

"Олександр Єфремов знаходиться в стандартній двомісній камері площею 13,5 квадратних метрів, яка обладнана всім необхідним. Вікно з кватиркою вільно відкривається за бажанням затриманого", - розповіли в СБУ.

Крім того, за зверненням адвокатів, СБУ готова надати можливість для ознайомлення з умовами утримання Єфремова уповноваженому Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковській.

СБУ офіційно спростовує інформацію адвокатів, оприлюднену в інтерв'ю одному з вітчизняних ЗМІ, про начебто "нелюдські"...

Опубліковано Служба безпеки України 10 січня 2017 р.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України завершила досудове розслідування по кримінальній справі стосовно Єфремова.