ua en ru

В СБУ розраховують на визнання судом сепаратистської діяльності газети "Вєсті"

В СБУ розраховують на визнання судом сепаратистської діяльності газети "Вєсті" Валентин Наливайченко

У Службі безпеки України розраховують на визнання судом сепаратистської діяльності газети "Вєсті". Про це голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив в ході засідання комітету Верховної Ради України з питань протидії корупції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що стосується газети "Вєсті", то ми твердо йдемо і просимо підтримки медіа і народних депутатів, через суд. Триває судове засідання та судовий розгляд справи, де я підтверджую, що СБУ надала всі матеріали разом з Міністерством юстиції і ми маємо позицію, що це видання підтримує сепаратизм, що це видання діяло в незаконний спосіб, непрозорі джерела фінансування, фактично брудні джерела фінансування. Ми дуже розраховуємо на справедливе рішення суду, не давлячи, а надаючи додаткові докази нашої позиції", - сказав Наливайченко.

Нагадаємо, в лютому народні депутати підтримали проект постанови № 1853 "Про тимчасове припинення акредитації журналістів і технічних працівників деяких засобів масової інформації Російської Федерації при органах державної влади України".