ua en ru

СБУ розкрила багатомільйонну схему розкрадання на Південно-Західній залізниці

СБУ розкрила багатомільйонну схему розкрадання на Південно-Західній залізниці Фото: затримання на Південно-Західній залізниці

Залізничники щомісяця зливали паливо на 1 млн гривень

Служба безпеки України розкрила багатомільйонну схему розкрадання майна на Південно-Західній залізниці. Про це йдеться у повідомленні прес-центру СБУ в Facebook.

Повідомляється, що на підприємстві керівники середньої ланки з підлеглими систематично зливали і реалізували комерційним структурам пально-мастильні матеріали, призначені для роботи локомотивів.

"Щодня зі складів пасажирської станції ділки вивозили майже дві тонни дизельного палива. Щомісячні втрати залізниці, за висновками профільних експертів, склали 1 мільйон гривень", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що оперативники затримали 7 працівників безпосередньо під час відбору палива з локомотивів. Під час обшуків у складських приміщеннях вилучили близько 4 тонн раніше злитого дизельного палива.

"В даний час відбуваються обшуки в адміністративних будівлях Південно-Західної залізниці та за місцями проживання фігурантів оборудки. Відкрито кримінальне провадження за ст 191 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії", - додали в СБУ.

#СБУ викрила багатомільйонну схему розкрадання майна на Південно-західній залізниці Співробітники Служби безпеки Україн...

Опубліковано Служба безпеки України 6 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ завершило розслідування розкрадання держкоштів чиновниками "Укрзалізниці".