ua en ru

СБУ проводить масові обшуки у організаторів антиукраїнських акцій

СБУ проводить масові обшуки у організаторів антиукраїнських акцій Фото: Служба безпеки України

Організаторів антиукраїнських акцій підозрюють у підривній роботі в інтересах Росії

Служба безпеки України проводить більше 25 обшуків у організаторів антиукраїнських акцій в декількох регіонах країни. Про це в Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

"Сьогодні Служба безпеки України проводить більше 25 санкціонованих обшуків у різних регіонах у осіб, які сприяють країні-агресору в проведенні антиукраїнських акцій", - повідомила Гітлянська.

За її словами, в ході обшуків були вилучені пропагандистські матеріали, зброя, вибухівка та багато інших доказів підривної роботи.

"Більш детальна інформація буде оприлюднена на сайті СБУ після завершення всіх необхідних процесуальних дій. На жаль, серед цих людей є ті, хто має відношення до журналістського цеху, але приналежність до професії не може бути індульгенцією від законної відповідальності за антидержавні дії", - додала вона.

Сьогодні Служба безпеки України проводить понад 25 санкціонованих обшуків у різних регіонах України в осіб, які сприяють...

Опубліковано Гітлянською Оленою 12 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в Ісламському культурному центрі вилучили близько 50 заборонених книг. За словами голови центру, співробітники СБУ могли підкинути ці книги.