ua en ru

СБУ перевіряє причетність Ляшка до корупційних схем

СБУ перевіряє причетність Ляшка до корупційних схем Фото: Олег Ляшко

Ляшко звинуватив СБУ у виконанні політичних замовлень

Служба безпеки України (СБУ) перевіряє причетність лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка до корупційних схем. Копію відповідного документа СБУ сам нардеп опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Замість того, щоб ловити шпигунів і зрадників, Служба безпеки виконує політичні замовлення. Оскільки корупція у владі успішно подолана, тепер вже мене намагаються зробити корупціонером", - написав він.

Замість того, щоб ловити шпигунів і зрадників, Служба безпеки виконує політичні замовлення. Оскільки корупція у владі успішно подолана, тепер вже мене намагаються зробити корупціонером

Опубликовано Олегом Ляшко 23 февраля 2016 г.

Як зазначається у тексті документу, перевырка проводиться на виконання запиту Прокуратури міста Києва від 9 лютого 2016 року, з метою всебічної та повної перевірки інформації отриманої від ДПІ у Печерському районі ГУ ДФС у м. Києві щодо можливого вчинення народним депутатом України Ляшком Олегом Валерійовичем адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією.

Так, СБУ звернулася до Центральної виборчої комісії із проханням надати інформацію про підстави набуття повноважень народного депутата України Олегом Ляшком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко закликав прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, генерального прокурора Віктора Шокіна і голову Національного антикорупційного бюро Артема Ситника не зволікати у питаннях боротьби з корупцією та притягнути до відповідальності виявлених корупціонерів.