ua en ru

СБУ допитала Садового після скандалу з картою України у Львові

СБУ допитала Садового після скандалу з картою України у Львові Фото: Андрій Садовий (Кравс Євген / УНІАН)

Допит відбувся за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканість України

Слідчі управління Служби безпеки України у Львівській області провели допит львівського міського голови Андрія Садового. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Допит відбувся у рамках відкритого кримінального провадження за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

"Допит А. Садового відбувся у присутності адвоката відповідно до Кримінального процесуального кодексу та під відеозапис", - зазначають у відомстві.

Відеофіксація показів буде долучена до матеріалів кримінального провадження.

#СБУ провела допит львівського міського голови Слідчі Управління Служби безпеки України у Львівській області у рамках в...

Опубліковано Управління Служби безпеки України у Львівській області 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, у кінці листопада у Львові виник скандал через англомовну карту України, на якій були окремо відзначені території, де розташовані бойовики "ДНР" і "ЛНР".

Карту використовували на Львівському форумі з безпеки. Крім "ЛДНР", на ній були зображені Придністров'я, Абхазія, Південна Осетія, на що звернув увагу голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. Чиновник пообіцяв подати заяву до СБУ і назвав використання карти провокацією.