ua en ru

СБУ провела антитерористичні навчання у Чернівецькій області

СБУ провела антитерористичні навчання у Чернівецькій області Фото: СБУ (oda.zt.gov.ua)

За підсумками навчань визначено основні ризики терористичної уразливості об’єктів підвищеної небезпеки

Служба безпеки України (СБУ) провела антитерористичні навчання у Чернівецькій області, в ході яких було відпрацьовано дії, спрямовані на нейтралізацію терористів, звільнення заручників та виявлення і знешкодження вибухових пристроїв. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ у Facebook.

"За легендою навчань "терористи" проникли на територію однієї з газокомпресорних станцій регіону, захопили заручників і погрожували підірвати об’єкт у разі невиконання їхніх умов. Завдяки чітко скоординованій взаємодії всіх учасників навчань та виробленому у Штабі АТЦ алгоритму дій співробітники спецпідрозділів "Альфа" та "Корд" блискавично нейтралізували "злочинців", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, участь у навчаннях взяли представники поліції, Нацгвардії, ДСНС, прикордонників, підрозділів ЗСУ, органів державної влади та інших суб’єктів боротьби з тероризмом. За підсумками навчань було визначено основні ризики терористичної уразливості об’єктів підвищеної небезпеки, розташованих на території Чернівецької області.

На Буковині відбулися антитерористичні навчання У планових тактико-спеціальних антитерористичних навчаннях, організован...

Опубліковано Служба безпеки України 30 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали інформатора бойовиків так званої "Донецької народної республіки".